Over RPC Systems

Qua verkoop hou ik mij bezig met bekende A merken, maar ook bouw ik zelf desktop pc’s. Alles doe ik met u in overleg, bij mij of bij u thuis. Wat voor u het prettigste is.
Ook kunt u bij mij een offerte aanvragen voor een laptop, een vaste pc of een refurbished laptop of pc. Ik zeg niet dat ik de goedkoopste ben en kan niet tippen aan internet bedrijven. Bij mij staat de service voorop en dat vind ik belangrijker dan de prijs.

Ik werk vanuit huis en heb geen personeel in dienst.
Ook heb ik geen groot pand dat ik moet voorzien van gas en elektra.
Natuurlijk komt het voor dat een grote winkelketen zoals een mediamarkt, coolblue of bol.com een aanbieding heeft, waar ik niet tegenop kan. Ik ga daar ook niet mee concurreren. Natuurlijk bent u bij mij welkom voor advies omtrent het aan te schaffen product!

‘Service aan huis’ is hetgeen waarin ik mij wil gaan onderscheiden ten opzichte van de lokale winkels en winkelketens. Zowel ’s avonds als in het weekend kan ik bij u thuis komen om uw computerproblemen op te lossen.

Dus geen stekkers meer eruit halen, kast optillen, meeslepen in de auto, naar de winkel, een week zonder pc… en achteraf een dikke rekening gepresenteerd krijgen!
Alles gaat in overleg, want ik hou, net als u, niet van onverwachte verrassingen.